Oase garf de porc

Produs: refrigerat.
Ambalaj: caserolă, cu atmosferă modificată.
  • Caserolă 227x178x80
Valabilitate: 10 zile

____________________________________________________________

Rețetă
Zeamă cu oase garf de porc

Ingrediente:
1 set oase garf de porc, Coris
2 morcovi
1 ceapă
1 țelină mică
3 căței de usturoi
2 frunze de dafin
10 boabe de piper
1 linguriță sare
3 litri apă
Pătrunjel proaspăt

Mod de preparare:
  1. Fierbe oasele 5-10 minute, scurge apa și clătește-le.
  2. Pune oasele, legumele, usturoiul, dafinul, piperul și sarea într-o oală cu apă și fierbe 2-3 ore la foc mic.
  3. Strecoară zeama și gustă pentru a adăuga sare.
  4. Servește fierbinte, cu pătrunjel tocat și tăiței sau orez, dacă dorești.