Costițe triunghiulare, fără stern și tăiate în jumătate, oferind un gust intens și suculent datorită grăsimii naturale. Perfecte pentru grătar sau coacere la cuptor.
Tăiere: feliată, triunghiular Preparare:grătar, coacere Ambalaj:caserolă cu atmosferă modificată
Rețetă Scăricică de porc, cu marinadă de lămâie și ierburi
Ingrediente: 500g scăricică de porc, Coris 2 linguri ulei de măsline 1 lămâie (zeamă și coajă) 2 căței de usturoi 1 linguriță rozmarin, oregano 1 linguriță muștar Dijon 1 linguriță boia dulce Miere, sare și piper după gust
Mod de preparare:
Amestecă uleiul, zeama și coaja de lămâie, usturoiul, ierburi, muștarul, boiaua, mierea, sare și piper.
Pune scăricicile în marinadă și lasă-le 2 ore la frigider.
Preîncălzește cuptorul la 180°C, acoperă costițele cu folie și coace-le 40-45 minute, apoi îndepărtează folia și lasă-le să se rumenească 10-15 minute.
Lasă-le să se odihnească câteva minute înainte de a le servi.