Cotlet de porc, întreg

Cotlet de porc întreg, fără os, cu o cantitate echilibrată de carne slabă și grăsime, oferind o structură musculară fină.

Tăiere: întreg
Preparare: grătar, coacere
Ambalaj: caserolă cu atmosferă modificată
  • Caserolă 227x178x80
Produs: refrigerat
Valabilitate: 10 zile

____________________________________________________________

Rețetă
Cotlet de porc întreg, la cuptor cu legume

Ingrediente:
1 cotlet de porc întreg (1,5-2 kg), Coris
4 linguri ulei de măsline
5 căței de usturoi zdrobiți
1 linguriță cimbru, rozmarin
1 linguriță boia dulce
1/2 cană vin alb
2 cartofi
2 morcovi
1 ceapă (toate tăiate)
Sare, piper, zeama și coaja unei lămâi

Mod de preparare:
  1. Preîncălzește cuptorul la 180°C. Unge cotletul cu ulei, usturoi, condimente și lămâie.
  2. Pune legumele într-o tavă, adaugă cotletul deasupra și toarnă vinul.
  3. Acoperă cu folie și coace timp de 1,5 ore. Îndepărtează folia și mai coace 20-30 de minute pentru rumenire.
  4. Lasă cotletul să se odihnească 10 minute înainte de a-l felia.