Înapoi la produse
Piept de porc, cu os, feliat
MDL
MDL
Piept de porc feliat cu costiță extra și șorici, având un conținut echilibrat de grăsime pentru un gust savuros. Ideal pentru prăjire sau coacere la cuptor.
Tăiere:
feliat
Preparare:
prăjire, grătar, coacere
Ambalaj:
caserolă cu atmosferă modificată
Caserolă 227x178x40
Produs:
refrigerat
Valabilitate:
10 zile
____________________________________________________________
Rețetă
Piept de porc cu os, la cuptor cu ierburi și cartofi
Ingrediente
:
4 felii piept de porc cu os, Coris
2 linguri ulei de măsline
3 căței usturoi
1 crenguță rozmarin și cimbru
2 linguri miere
1 linguriță boia dulce
4 cartofi mari
1/2 pahar vin alb (opțional)
Mod de preparare:
Condimentează carnea cu sare, piper, boia și ulei.
Pune cartofii tăiați în tavă, adaugă ulei, sare și piper.
Prăjește carnea cu usturoi și ierburi 2-3 minute pe fiecare parte.
Pune carnea deasupra cartofilor, adaugă miere și vin, acoperă cu folie și coace 35-40 minute, apoi îndepărtează folia și mai coace 10-15 minute.
Servește cu cartofi copți.
Left
Right