Ceafă de porc, cu os, feliată

Ceafă de porc feliată din spată, cu os și coloană vertebrală. Fragedă și suculentă, cu un gust intens datorită osului – ideală pentru cuptor sau grătar.

Tăiere: feliată
Preparare: coacere, grătar
Ambalaj: caserolă cu atmosferă modificată
  • Caserolă 227x178x80
Produs: refrigerat
Valabilitate: 10 zile

____________________________________________________________

Rețetă
Ceafă de porc cu os, feliată, la tigaie cu sos de muștar și smântână

Ingrediente (pentru 2 porții):
2 felii ceafă de porc cu os, Coris
1 lingură ulei,
1 lingură unt
100 ml smântână pentru gătit,
1 lingură muștar Dijon
1 linguriță miere
2 căței usturoi
Sare și piper

Mod de preparare:
  1. Prăjește ceafa în ulei și unt 5–6 min pe fiecare parte.
  2. Adaugă usturoiul, smântâna, muștarul și mierea. Fierbe 5–7 min.
  3. Servește cu sosul gros deasupra.