Șnițel de porc, feliat

Șnițel de porc feliat din capacul de șold, perfect pentru a obține un șnițel crocant și gustos. Ideal pentru prăjire în ulei.

Tăiere: feliat
Preparare: prăjire în ulei
Ambalaj: caserolă cu atmosferă modificată
  • Caserolă 227x178x80
Produs: refrigerat
Valabilitate: 10 zile

____________________________________________________________

Rețetă
Șnițel de porc, cu crustă de semințe și sos de muștar

Ingrediente:
4 felii șnițel de porc feliat, Coris
1 ou
100 g făină
100 g pesmet
50 g semințe de susan și floarea soarelui
1 linguriță boia dulce, usturoi pudră, sare, piper
Ulei pentru prăjit

Pentru sos:
2 linguri muștar Dijon
4 linguri iaurt grecesc
1 linguriță miere
1/2 linguriță oțet balsamic
Sare și piper

Mod de preparare:
  1. Bate feliile de carne și condimentează cu sare, piper, boia și usturoi pudră.
  2. Treci carnea prin făină, ou și amestec de pesmet cu semințe.
  3. Prăjește în ulei la foc mediu, 3-4 minute pe fiecare parte.
  4. Amestecă ingredientele pentru sos.
  5. Servește șnițelele cu sos și garnitură.