Carne pentru pârjoale

Trimming din spată și piept de porc, cu echilibru ideal între carne și grăsime. Perfectă pentru pârjoale suculente, gătite la cuptor sau prăjite.

Tăiere: tăiată, bucăți
Preparare: prăjire, coacere
Ambalaj: caserolă cu atmosferă modificată
  • Caserolă 227x178x80
Produs: refrigerat
Valabilitate: 10 zile

____________________________________________________________

Rețetă
Pârjoale de porc cu sos de roșii

Ingrediente:
500 g carne pentru pârjoale, Coris
1 ceapă, tocată
2 căței usturoi, tocați
1 ou
3 linguri pesmet
1 linguriță boia dulce
1/2 linguriță cimbru, oregano, sare, piper
1 linguriță muștar Dijon
Ulei pentru prăjit

Pentru sos:
400 g roșii tocate
1 lingură ulei de măsline
1/2 ceapă, tocată
1/2 linguriță oregano, busuioc, sare, piper

Mod de preparare:
  1. Amestecă carnea cu ceapa, usturoiul, oul, pesmetul și condimentele. Formează pârjoale.
  2. Prăjește-le în ulei până devin aurii.
  3. În aceeași tigaie, călește ceapa, adaugă roșiile și condimentele, fierbe 15-20 minute.
  4. Servește pârjoalele cu sos de roșii.