Înapoi la produse
Carne pentru pârjoale
MDL
MDL
Trimming din spată și piept de porc, cu echilibru ideal între carne și grăsime. Perfectă pentru pârjoale suculente, gătite la cuptor sau prăjite.
Tăiere:
tăiată, bucăți
Preparare:
prăjire, coacere
Ambalaj:
caserolă cu atmosferă modificată
Caserolă 227x178x80
Produs:
refrigerat
Valabilitate:
10 zile
____________________________________________________________
Rețetă
Pârjoale de porc cu sos de roșii
Ingrediente
:
500 g carne pentru pârjoale, Coris
1 ceapă, tocată
2 căței usturoi, tocați
1 ou
3 linguri pesmet
1 linguriță boia dulce
1/2 linguriță cimbru, oregano, sare, piper
1 linguriță muștar Dijon
Ulei pentru prăjit
Pentru sos:
400 g roșii tocate
1 lingură ulei de măsline
1/2 ceapă, tocată
1/2 linguriță oregano, busuioc, sare, piper
Mod de preparare:
Amestecă carnea cu ceapa, usturoiul, oul, pesmetul și condimentele. Formează pârjoale.
Prăjește-le în ulei până devin aurii.
În aceeași tigaie, călește ceapa, adaugă roșiile și condimentele, fierbe 15-20 minute.
Servește pârjoalele cu sos de roșii.
Left
Right