Cotlet de porc, cu os, șorici și mușchiuleț, feliat

O combinație gustoasă pentru frăgezime și aromă intensă, ideală pentru grătar sau coacere lentă. Șoriciul devine crocant, iar mușchiulețul oferă o textură delicată.

Tăiere: feliat
Preparare: grătar, coacere lentă
Ambalaj: caserolă cu atmosferă modificată
  • Caserolă 227x178x40
Produs: refrigerat
Valabilitate: 10 zile

____________________________________________________________

Rețetă
Cotlet de porc cu os, șorici și mușchiuleț la grătar cu glazură de portocală și soia

Ingrediente (pentru 2 porții):
2 felii cotlete de porc cu os, șorici și mușchiuleț, Coris
3 linguri sos de soia
2 linguri suc de portocală
1 linguriță miere, usturoi zdrobit, ghimbir ras
1 linguriță oțet de mere
Rozmarin, cimbru, boia dulce, sare și piper

Mod de preparare:
  1. Marinada: amestecă toate ingredientele pentru marinadă și lasă cotletele la frigider 1 oră (sau peste noapte).
  2. Grătar: condimentează cotletele cu sare, piper, rozmarin și boia. Gătește-le pe grătar 6–8 minute pe fiecare parte, unguindu-le cu marinada.
  3. Cotletul se servește cu legume la grătar și salată verde.