Cotlet de porc, cu os, șorici și mușchiuleț, feliat
MDL
MDL
O combinație gustoasă pentru frăgezime și aromă intensă, ideală pentru grătar sau coacere lentă. Șoriciul devine crocant, iar mușchiulețul oferă o textură delicată.
Rețetă Cotlet de porc cu os, șorici și mușchiuleț la grătar cu glazură de portocală și soia
Ingrediente (pentru 2 porții): 2 felii cotlete de porc cu os, șorici și mușchiuleț, Coris 3 linguri sos de soia 2 linguri suc de portocală 1 linguriță miere, usturoi zdrobit, ghimbir ras 1 linguriță oțet de mere Rozmarin, cimbru, boia dulce, sare și piper
Mod de preparare:
Marinada: amestecă toate ingredientele pentru marinadă și lasă cotletele la frigider 1 oră (sau peste noapte).
Grătar: condimentează cotletele cu sare, piper, rozmarin și boia. Gătește-le pe grătar 6–8 minute pe fiecare parte, unguindu-le cu marinada.
Cotletul se servește cu legume la grătar și salată verde.